Bekijk alle projecten in "STADSKANAAL"

begeleiding bij dagbesteding

Organisatie
OXO Dagbesteding
Soort project
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
STADSKANAAL

Kom jonge mensen met een verstandelijke beperking helpen bij hun dagbesteding. Dit kunnen zowel binnen als buiten klussen zijn. We hebben een gezellige winkel met thee en allerlei delicatessen en zijn afhankelijk van opdrachten van klanten. Afwisselend werk dus. Buiten de dagbesteding organiseren we ook nog logeerweekenden.

Zoek je een leuke plek voor dagbesteding of wil je eens mee op een logeerweekend? Kom eens gezellig langs in onze winkel Lekker Hip aan de Hoofdstraat 20 in Borger. dan kunnen we je uitgebreid voorlichten.

Omschrijving activiteit
Jonge mensen met een verstandelijke beperking helpen bij hun dagbesteding. Deze werkzaamheden zijn bij Lekker Hip in Borger en kunnen in de winkel, keuken of in de fruittuin plaats vinden. Dit is afhankelijk van het weer en de orders die worden geplaatst in de winkel. Kortom, afwisselende werkzaamheden!

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt