Bekijk alle projecten in "VOORNE AAN ZEE"

Bagijnhofmaatjes

Organisatie
ipsedebruggen
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
VOORNE AAN ZEE
Leeftijd doelgroep
Volwassen

onze bewoners zijn mensen in de leeftijd van 25 tot 52 jaar met een verstandelijk beperking en soms bijkomende problematiek zoals autisme.

Gezellig een kopje koffie drinken of een boodschap doen of misschien wel eens een dagje naar de stad of samen naar de film. De bewoners van het Bagijnhof zoeken maatjes om samen gezellige dingen te ondernemen die jullie beiden leuk vinden om te doen.

Dt kost ongeveer 1 uur per week.

Omschrijving activiteit
Samen met een van onze bewoners die een lichte- of matige verstandelijke beperking hebben doe je activiteiten waar zij in het dagelijkse leven soms net dat beetje extra hulp nodig hebben. dit kunnen kleine dingen zijn zoals eens een keertje op bezoek komen maar ook bijvoorbeeld een keertje samen naar de stad of samen naar een voetbalwedstrijd. Samen met de bewoner en zijn of har begeleider gaan je kijken waar behoefte aan is.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.