Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

Babbelen met Beppe

Organisatie
Netwerk Serve the City Utrecht
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
UTRECHT
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Ouderen

Woon je in Utrecht, ben je ouder dan 60 jaar en ervaar je af en toe gevoelens van eenzaamheid? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor ons project 'Babbelen met Beppe', waarbij je gematcht wordt aan een jongere uit Utrecht. Samen gaan jullie leuke dingen ondernemen en een goede band opbouwen!

Ben je tussen de 16-30 jaar oud en wil je graag van betekenis zijn voor een oudere die in Utrecht woont? Meld je dan aan voor ons project 'Babbelen met Beppe'. Via dit project word je gekoppeld aan een oudere op basis van gemeenschappelijke interesses. Je spreekt 1 keer per week of 1 keer per 2 weken af, leert elkaar beter kennen tijdens kopjes koffie of gaat er samen met de oudere op uit. Net waar jullie beiden behoefte aan hebben. Met een uurtje per week (of per twee weken) kun jij al een heel verschil maken in het leven van een oudere Utrechter!.

Omschrijving activiteit
In dit maatjesproject matchen we jongeren aan ouderen. We geloven dat jongeren heel veel te bieden hebben en dat zowel jong als oud heel veel van elkaar kunnen leren. Met dit project bevorderen we het intergenerationeel contact en zetten we ons in om de eenzaamheid tegen te gaan, door het maken van duurzame matches!

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.