Bekijk alle projecten in "ROERMOND"

AutoMaatjes gezocht

Organisatie
Vijf
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
ROERMOND
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

AutoMaatje is bedoeld voor plaatsgenoten die minder mobiel zijn en voor vervoer afhankelijk zijn van anderen.

Help mee minder mobiele plaatsgenoten naar een gewenste of noodzakelijke bestemming te brengen.
Wil je ook graag je steentje bijdragen en hulp bieden aan de mensen in je omgeving, meld je dan nu aan als chauffeur. Dit kan door op werkdagen contact op te nemen met ANWB AutoMaatje Vijf: van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via 0475-345140 of via een mail naar maatjeopmaat@vijf.nu.

Naast een goed gevoel iets voor je medemens te kunnen betekenen in deze tijd dat het er op aan komt, ontvang je als vrijwilliger voor elke gereden kilometer een vergoeding van € 0,35 We hopen van harte dat je mee kan doen, alvast erg bedankt! Samen komen we er wel! Voor meer informatie zie www.maatjeopmaatroermond.nl.

Omschrijving activiteit
AutoMaatje helpt met eigen vervoer minder mobiele plaatsgenoten tegen een kleine vergoeding te vervoeren. Wat veel vrijwilligers (AutoMaatjes) als positieve kanten van dit vrijwilligerswerk aangeven is dat je zelf je agenda kunt bepalen. Per rit wordt gevraagd of je kunt. Afwisseling is ook een sterk punt: je krijgt vaak verschillende mensen in de auto.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.