Bekijk alle projecten in "HILLEGOM"

AutoMaatje Hillegom-Lisse

Organisatie
Welzijnskompas
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HILLEGOM
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Ben je zelf minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Blijf je daardoor vaker thuis dan gewenst? Met AutoMaatjes kom je weer onder de mensen! Vrijwilligers rijden graag met hun eigen auto naar je afspraak, denk bijvoorbeeld aan het ziekenhuis, de kapper of de fysiotherapeut.

Als vrijwilliger ontvang je verzoeken tot ritjes op de dagen die jij je beschikbaar stelt en ben je vrij in het aannemen of afwijzen van een rit. Hierdoor is AutoMaatje de ideale manier om flexibel vrijwilligerswerk te doen. Je ontvangt als vrijwilliger een kleine kilometervergoeding plus eventuele parkeerkosten. De auto dient APK gekeurd te zijn en minimaal een WA-verzekering met inzittenden dekking te hebben. Vrijwilligers moeten een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen..

Omschrijving activiteit
AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoer je met je eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming. Dit kan zijn naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar ook weer lekker op de koffie bij een vriendin.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.