Bekijk alle projecten in "ZWIJNDRECHT"

ANWB Automaatje

Organisatie
Diverz - Welzijn & Dienstverlening Zwijndrecht
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ZWIJNDRECHT
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen, en moet u daardoor teveel thuisblijven? Met ANWB AutoMaatje komt u weer onder de mensen! Uw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, huisarts, fysiotherapeut of meedoen met activiteiten in een van de buurthuizen in Zwijndrecht. U schakelt ANWB AutoMaatje ook gewoon in voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen. Om gebruik te kunnen maken van ANWB AutoMaatje hoeft u alleen maar contact op te nemen met ANWB AutoMaatje Zwijndrecht bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur op T 078- 620 60 66 of E automaatje@diverz.info. Aanmelden voor ANWB AutoMaatje is gratis. U betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer per rit aan de vrijwillige chauffeur.

ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers met hun eigen auto minder mobiele inwoners, die niet op een andere manier kunnen reizen, op verzoek vervoeren. De vrijwillige chauffeurs zijn letterlijk het Maatje in de auto. De klant betaalt € 0,35 per kilometer aan de chauffeur. De chauffeurs vervoeren minder mobiele inwoners naar hun bestemming, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, naar de kaartclub of op familiebezoek.
Doe je graag iets voor een ander? Meld je dan aan als chauffeur voor ANWB AutoMaatje. Je moet natuurlijk wel over een geldig rijbewijs beschikken en een inzittende verzekering hebben afgesloten. Diverz vraagt een verklaring omtrent gedrag, de kosten hiervan worden vergoed.

Wil je je aanmelden of meer informatie, neem dan contact op via e-mail automaatje@diverz.info of bel 078 620 60 66 (bereikbaar maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur).

Omschrijving activiteit
ANWB AutoMaatje is een project waarbij vrijwillige chauffeurs met hun eigen auto minder mobiele plaatsgenoten vervoeren tegen een kleine onkostenvergoeding. ANWB AutoMaatje vervoert plaatsgenoten bijvoorbeeld naar de huisarts, het ziekenhuis, de fysiotherapeut, een vaccinatieafspraak, de kapper of een bezoek aan een vriend. Op verzoek kan de chauffeur meegaan naar de afspraak of buiten wachten.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.