Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Amsterdamse Big Friends gezocht!

Organisatie
Stichting Big Brothers Big Sisters of Amsterdam
Soort project
Mentor
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Denkt u dat uw kinderen de support van een Big Friend goed kan gebruiken? U kunt uw kind gewoon zelf aanmelden via onze website www.bigfriends.nl. Hier kunt u nog veel meer informatie vinden.

Big Friend zijn is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind/jongere, door hem/haar te laten inzien wat hij/zij kan bereiken. En dat is de moeite meer dan waard. Je kunt samen die dingen doen die jullie beiden graag ondernemen en plezier aan beleven. Je kunt bijvoorbeeld gaan sporten, samen lezen, naar een museum gaan, thuis spelletjes spelen of gewoon samen kletsen en de Little van advies en inspiratie voorzien. Door wekelijks tijd en aandacht aan een kind/jongere te besteden, ontstaat er een speciale band. Door een kind/jongere toe te laten in jouw leven, maak je het verschil.

Omschrijving activiteit
Big Friends Amsterdam is een zelfstandige, professionele mentororganisatie die zich inzet voor kinderen/ jongeren in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die leven op/onder de armoedegrens (veelal uit eenoudergezinnen).
Big Friends matches zijn matches waar de mentor/vrijwilliger (de Big Friend) en het kind gedurende tenminste 1 jaar gematched worden en wekelijks leuke, interessante en leerzame activiteiten ondernemen.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.