Bekijk alle projecten in "ALMELO"

Almelovoorelkaar

Organisatie
Almelovoorelkaar (Avedan)
Soort project
Maatjes
Mentor
Buddy
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ALMELO
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Zoek je iemand om een keer wat leuks mee te doen? Heb je hulp nodig bij een klusje in of om huis? Of zou je graag willen dat iemand je helpt bij de boodschappen? Plaats je vraag op www.almelovoorelkaar.nl of neem contact op met Avedan.

Wil jij maatje zijn voor iemand anders wanneer jou dat uitkomt en ook nog eens bij jou in de buurt? Via de website van Almelovoorelkaar kun je op zoek naar iemand die een maatje zoekt. Maak een account aan en laat de hulpvrager weten dat je interesse hebt door het sturen van een bericht..

Omschrijving activiteit
Informele zorg en burenhulp wordt steeds belangrijker in onze samenleving. De huidige ontwikkelingen in de Nederlandse zorg- en welzijnssector vragen om vernieuwende aanpak. Out-of-the-box oplossingen die ervoor zorgen dat mensen weer de zorg en hulp krijgen die ze verdienen. Almelovoorelkaar biedt een gebruiksvriendelijke website waar mensen met een hulpvraag eenvoudig zelf de hulp kunnen vinden die ze nodig hebben. Waar vrijwilligers zich kunnen inschrijven voor het vrijwilligerswerk dat bij hén past. Zo dragen we met z'n allen gemakkelijk een steentje bij aan een zorgzame samenleving in Nederland.

Regelmatig zijn er/worden er hulpvragen en hulpaanbod geplaatst die te maken hebben met 'Maatjes'. Ben jij op zoek naar een leuk maatje of wil je juist voor iemand een maatje zijn? Meld je dan snel en eenvoudig aan op onze website via deze link: https://www.almelovoorelkaar.nl/how-it-works

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.