Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

Aandacht voor Els

Organisatie
U-Centraal
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
UTRECHT
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Vrijwilligers zijn maatje van iemand met dementie die nog thuis woont. Om samen iets te ondernemen, voor extra aandacht, afleiding, een spelletje, een wandeling enz. Precies van de persoon met dementie zelf graag doet. Wij zorgen voor de best mogelijke match en begeleiding op maat.

Els is een vrolijke vrouw van 70. Ze houdt erg van gezelligheid, maar mist dat nogal eens. Ze heeft Alzheimer en haar partner staat door de intensieve zorg altijd 'aan' en heeft weinig ruimte om zomaar eens even een kopje thee te drinken. Misschien dat jij ruimte hebt om haar die extra aandacht te geven? Daar bloeit Els van op en het zal jou zeker een goed gevoel geven. Het contact met Els is heel makkelijk, al zul je wel merken dat ze soms in herhaling valt.

Kennis en ervaring met dementie is niet nodig, jij krijgt van ons een korte scholing en begeleiding op maat. Een nieuwsgierige open houding is wel belangrijk. En het commitment dat je dit minimaal een half jaar wilt en kunt doen.

Meer weten? Neem contact met ons op en dan vertellen je nog meer. Els zal blij met je zijn (en haar partner ook!).

Omschrijving activiteit
Vrijwilligers zijn maatjes van iemand met dementie die nog thuis woont. Om samen iets te ondernemen, voor extra aandacht, afleiding, een spelletje, een wandeling enz. Precies van de persoon met dementie zelf graag doet. Wij zorgen voor de best mogelijke match en begeleiding op maat.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.