Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Aandacht voor een jonge Irakese moeder: vrijwilliger gezocht!

Organisatie
Stimenz Home-Start Apeldoorn
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Home-Start is een programma dat door middel van vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp en vriendschap biedt aan aanstaande ouders en ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar. De gezinnen geven zélf aan op welke gebieden zij meer steun wensen: hun vragen staan centraal.

Home-Start zoekt een vrijwilliger die een maatje kan zijn voor een jonge moeder uit Irak, die Koerdisch spreekt. Ben jij vloeiend in Koerdisch en bereid om een jonge moeder uit Irak te ondersteunen?
Met drie jonge kinderen - twee zoontjes van 1 en 2 jaar oud, en een babydochter - heeft ze wat extra hulp nodig. Jouw steun kan een wereld van verschil maken voor haar en haar kinderen!

Omschrijving activiteit
Jouw rol als vrijwilliger bij Home-Start is veelzijdig: je vergroot haar netwerk, ondersteunt haar bij instanties, en biedt een luisterend oor en gezelligheid. Dit contact hoeft niet wekelijks, maar kan afgestemd worden met de moeder.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.