Bekijk alle projecten in "'S-HERTOGENBOSCH"

Aandacht voor de ander op verschillende manieren

Organisatie
Van Neynsel
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
'S-HERTOGENBOSCH
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Vooraf is er een kennismakingsgesprek en administratie van de vrijwilliger en maak je kennis met de duofiets, met electrische ondersteuning, waar eerst een proefritje meegereden wordt, zodat je goed kennis maakt met het rijden van een duofiets. Ook met het wandelen van een rolstoel komt soms wat kijken, ook daar nemen we je mee in de praktische kennis hoe hier mee om te gaan.

We zoeken maatjes die iets willen betekenen voor onze bewoners in de ouderenzorg. Bewoners die graag samen een boodschapje willen doen, willen duofietsen, of naar buiten willen in de rolstoel, lekker naar buiten, of een hond uitlaten en of knuffelen. Maar ook bewoners die graag een potje schaak willen spelen of samen een praatje willen maken, of zomaar bezoek willen hebben, omdat het leuk is om bezoek te krijgen. Wil jij graag iemand bezoeken? Dan kunnen we vast een mooie match maken met één van de vele bewoners bij de Grevelingen!

Omschrijving activiteit
Met het project willen we wandelmaatjes, fietsmaatjes en bezoekmaatjes inspireren om de bewoners van de locatie de Grevelingen mee te nemen op een fietstocht met de duofiets, of mee te nemen in een rolstoel of samen wandelend door de tuin of een (kleiner) blokje om. Vele mogelijkheden op vele tijden van de dag. We bieden begeleiding en scholing ter ondersteuning van de activiteit aan.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.