Bekijk alle projecten in "ASTEN"

MatchMentor

Organisatie
Onis Welzijn
Soort project
Mentor
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ASTEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Ben je 18+ of volwassen en lijkt het je zinvol en leuk om een jongere uit Asten of Someren een steuntje in de rug te bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met MatchMentor Onis.

Ben je 10-18 jaar, woon je in Asten of Someren en kun je een steuntje in de rug goed gebruiken? Laat het weten. Wij hebben mensen die je vrijwillig willen helpen, die een buddy of maatje voor je kunnen zijn en die misschien het verschil voor je kunnen maken !!!

Omschrijving activiteit
Voor jongeren van 10-18 die een ondersteuningsvraag hebben op het gebied van thuis, vrije tijd of school. We zoeken dan een MatchMentor (18+) waarmee de jongere een goede klik heeft. Deze MatchMentor denkt met de jongere mee, biedt begeleiding of coacht gedurende max. 1 jaar. De mentor op zijn beurt krijgt ondersteuning vanuit Onis.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.