Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

Benefits for Kids

Organisatie
Stichting B For You
Soort project
Mentor
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talenten. Benefits for Kids koppelt kinderen (8 - 14 jaar) die een duwtje in de rug kunnen gebruiken aan een mentor om samen zijn of haar talenten te ontdekken. Een mentor kan voor deze kinderen het verschil maken. Als mentor stimuleer je een kind om zijn of haar horizon te verbreden. Je toont oprechte belangstelling. Omgekeerd stap je buiten je eigen wereld en leer je van anderen binnen je stad. Wil jij je inzetten door een kind te begeleiden en positieve aandacht te geven? Dan is Benefits for Kids op zoek naar jou!

Omschrijving activiteit
Kinderen (8 t/m 14 jaar) worden gekoppeld aan inspirerende en motiverende mentoren. D.m.v. mentoring worden kinderen gestimuleerd hun talenten te ontwikkelen en hun horizon, kansen en leefwereld te verbreden. We gaan uit van het gegeven dat ieder kind beschikt over talenten maar niet ieder krijgt dezelfde mogelijkheden om deze talenten optimaal te ontwikkelen.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt