Ja, ik heb interesse!

Ik wil echt weer gaan leven en weer deel uitmaken van de maatschappij

Het verhaal van Thijs

De voorheen zo succesvolle Thijs is erg ambitieus. Hij is hoog opgeleid, had een fijne baan en een druk sociaal leven. Thijs krijgt een aantal jaar geleden een burn-out, omdat hij de lat altijd wel heel hoog legt voor zichzelf. Hij kwam thuis te zitten en raakte niet veel later zijn baan kwijt. Zijn burn-out veroorzaakte bij Thijs een angststoornis; sinds maart 2014 krijgt hij regelmatig paniekaanvallen, hij durft zijn huis niet meer uit. Dit kost hem op den duur zijn relatie en ook veel van zijn vrienden helaas. Thijs kwam steeds meer in een isolement en kwam gedurende een lange tijd niet verder dan 200 meter van zijn huis.

Inmiddels heeft Thijs de nodige therapie gehad en gaat het een stuk beter met hem. Hij wil weer heel graag beginnen met het verleggen van zijn grenzen. Hiervoor zoekt hij een Maatje om hem te helpen zijn huis weer uit te komen en steeds een stukje verder te gaan.

De oproep van Thijs:

Thijs wil graag weer wat vaker en verder van huis. Een sociaal leven opbouwen, gaan terrassen en naar de kroeg om te poolen. Hiervoor zoekt Thijs een Maatje, die hem hierbij helpt en ervoor zorgt dat hij weer gezelligheid kent.