Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Zwemmaatje gezocht voor Thomas

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Interesse
Buiten dingen doen

Thomas is op zoek naar een vrijwilliger die een keer per week met hem wil gaan zwemmen. Hij heeft epilepsie, daarom is het belangrijk dat hij niet alleen het water in gaat. Als hij een insult heeft krijgt hij daarvoor medicatie toegediend, daarom zijn we op zoek naar iemand met een medische achtergrond die ook bevoegd is om medicatie toe te dienen. Uiteraard vertellen we je alle ins en outs die hiermee te maken hebben zodat je met een gerust gevoel op stap kunt gaan. Thomas heeft een aangeboren hartafwijking maar daar heeft hij in het dagelijks leven weinig last van. Verder heeft Thomas problemen met zien waardoor hij dieptes niet goed in kan schatten. Hij vindt op -en afstapjes dan ook spannend, maar als je hem daarbij helpt lukt alles prima.

Het zou fijn zijn als je op de woensdag beschikbaar bent want dan heeft Thomas een vrije dag. Als dat niet kan zijn andere dagen natuurlijk ook een mogelijkheid.

Ben je enthousiast, in het bezit van een zwemdiploma en lijkt het je leuk om samen met Thomas lekker te dobberen, dan horen we graag van je

Omschrijving activiteit
Thomas is een vrolijke jongeman van 28 jaar met een verstandelijke beperking. Hij is een echte voetbalfanaat en fan van PSV. Hij houdt er enorm van om erop uit te trekken en is veelal in voor een grapje. Thomas kan verbaal communiceren maar kan niet altijd precies onder woorden brengen wat hij bedoeld, maar als je hem wat beter leert kennen gaat het elkaar begrijpen steeds gemakkelijker. Dat heeft even tijd nodig en die tijd is je natuurlijk ook gegund.

Wat wij vragen

Bevoegdheid om medicatie toe te dienen.
Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking
Je kunt rustig en vriendelijk en duidelijk met mensen omgaan
Je bent verzorgend en hebt humor
Je bent voor langere tijd beschikbaar
Wij bieden je

een mooie vrijwilligersplaats
een eindejaarsgeschenk
verzekerd voor WA en ongevallen
reiskostenvergoeding
jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
mogelijkheid tot scholing en informatie bijeenkomsten
betrokken bijdrage bij de cliënten
volop waardering en een onbetaalbare ervaring
Organisatie informatie

Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, de kosten hiervoor kun je declareren.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt