Bekijk alle projecten in "UTRECHT"

Zoals JIJ Utrecht

Organisatie
YFC The Mall Utrecht
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
UTRECHT
Leeftijd doelgroep
Jongeren

Wil jij anderen inspireren door jezelf te zijn? Meld je bij aan bij ons maatjesproject, deel je verhaal en investeer in tienermeiden uit Utrecht. Als maatje (Zoals JIJ-vrouw) trek je op met een kwetsbaar tienermeisje. Je biedt haar een luisterend oor en onderneemt af en toe een leuke activiteit. Je hebt regelmatig contact met haar via WhatsApp/mail/bellen en spreekt minimaal één keer per maand met haar af. Samen met de tiener geef je het contact vorm; jullie doen dingen die jullie beide leuk vinden en hebben contact op momenten die jullie uitkomen.
We zoeken maatjes tussen de 18-35 jaar oud.

Zit jij niet zo lekker in je vel? Vind je het lastig om te kiezen wat je later wilt worden? Heb je het gevoel dat je moet voldoen aan de verwachtingen van anderen? Zoals JIJ is een maatjesproject en biedt meiden tussen de 14 en 20 jaar een manier om in contact te komen met een maatje die als een soort grote zus naar je kan luisteren. Je kunt op onze website zelf een maatje uitkiezen die bij jou past! Samen met je maatje kun je kletsen over de dingen die jou bezig houden en daarnaast ook regelmatig leuke dingen doen.

Omschrijving activiteit
Zoals JIJ is een maatjesproject voor en door jonge vrouwen. Ons doel is het verbinden en empoweren van jonge vrouwen. We willen kwetsbare tienermeiden de persoonlijke aandacht geven die ze nodig hebben, zodat ze vertrouwen in zichzelf en in de toekomst krijgen. Zoals JIJ is actief in Utrecht, Deventer en Veenendaal.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.