Bekijk alle projecten in "BOXTEL"

Young & Connected

Organisatie
Stichting ContourdeTwern
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
BOXTEL
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren

Als member bij Young & Connected ga je (twee)wekelijks op pad met deze jongeren. Samen onderneem je activiteiten of ondersteun je bij de vraag van een jongere. Deze kan heel divers zijn.

Functie-eisen
 Ben jij 18+ ?
 Kom je uit gemeente Haaren, Boxtel, Sint-Michielsgestel of omgeving?
 Heb je affiniteit met jongeren?
 Elke 6 weken beschikbaar voor een member avond
 Je inzet wordt bepaald aan de hand van jou beschikbaarheid en die van de jongere. Dit stem je samen af.
 Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk. Deze wordt vergoed.

Wat brengt dit vrijwilligerswerk jou?
 Iets voor een ander doen geeft een goed gevoel
 Leuke uitjes in de buurt
 Je maakt deel uit van een toffe groep members
 Plezier staat voorop
 Werk ervaring op je CV
 Groot aanbod aan gratis workshops
 Ruimte om jezelf te ontwikkelen en je netwerk te verbreden

Bijzonderheden
Nadat je je hebt aangemeld, volgt er een intake gesprek en een korte basiscursus. Samen met de projectleider gaan we zoeken naar een jongere die bij jou past op basis van kwaliteiten en interesses. Plezier staat bij ons project voor op! Ook word je gekoppeld aan een projectleider, zodat je er zelf ook niet alleen voor staat!
Als vrijwilliger verricht je geen verpleegkundige zorg en doe je geen huishoudelijk werk. Tijdens je werkzaamheden ben je WA-verzekerd.

Voor meer informatie volg ons op instagram of facebook: Young_and_Connected
Of stuur ons een berichtje @ katie@r-newt.nl

Mocht je op zoek zijn naar een maatje die leuke dingen met je wil gaan doen, neem dan contact op met katie@r-newt.nl of via 0622760839
Zij gaat dan met jou in gesprek om te kijken of we iemand kunnen vinden die bij jou past.

Omschrijving activiteit
Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Iemand om mee te praten, je hart bij te luchten en die je het gevoel geeft dat je er écht mag zijn. Helaas is er niet voor iedereen zo’n persoon. Wij vinden dat niemand er alleen voor hoeft te staan.

Vooral voor jongeren is het heel belangrijk dat er overal over te praten is. Daarom bestaat het project Young & Connected, om ervoor te zorgen dat er voor de jongeren die het het meest nodig hebben, iemand klaarstaat.

Als member bij Young & Connected ga je (twee)wekelijks op pad met deze jongeren. Samen onderneem je activiteiten of ondersteun je bij de vraag van een jongere. Deze kan heel divers zijn.

Dit project is in samenwerking met verschillende organisaties: Oranje Fonds, Contour de Twern R-newt, Jongerenwerk Bint Welzijn, Koraal Groep en gemeentes Haaren, Boxtel en Sint-Michielsgestel

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.