Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Word vrijwilliger in Badhuis en Sauna Da Costa in Oud-West, een unieke plek!

Organisatie
De Regenboog Groep
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
5
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Badhuis en Sauna Da Costa in Oud-West, opgericht in 1903, is het enige badhuis van héél Nederland dat nog echt als sociaal badhuis in gebruik is. Het is een plek waar stadsgenoten zonder eigen douche of bad gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Er is ook een eenvoudige maar goede sauna en massageruimte. Het motto “Sociaal sinds 1903” betekent o.a. dat het alleen bestaat dankzij de inzet van het hardwerkende team. Deze 40 vrijwilligers staan zeven dagen per week klaar om gasten te ontvangen en hen van badhanddoeken, slippers en een drankje te voorzien.

De werkzaamheden voor jou als vrijwilliger bestaan uit schoonmaken, handdoeken wassen en bar- en baliewerkzaamheden in het badhuisgedeelte, dus niet in de sauna. Je werkt in een omgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Er zijn vaak activiteiten waaraan je mee kunt doen en buiten je diensten kun je gebruik maken van de sauna.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?
Je hebt een positieve instelling en je bent sociaal, dit vinden wij belangrijker dan werkervaring. Je staat stevig in je schoenen en vindt het leuk iets voor een ander te betekenen. Je bent open minded en staat respectvol tegenover cultuurverschillen en verschillende normen en waarden..

Omschrijving activiteit
Je bent onderdeel van een leuk team op een unieke plek. Je ontmoet een hoop verschillende mensen en kunt iets betekenen voor Amsterdammers. Kortom, je krijgt een leuke, uitdagende en leerzame vrijwilligersbaan.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?
Het verbreedt je horizon en je ontmoet bijzondere mensen die je anders misschien niet was tegengekomen.

Werktijden
Ga uit van een dienst per week, deze is van 09.00 tot 13.30 uur.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.