Bekijk alle projecten in "ALMERE"

Word Projectmedewerker bij Sharing Stories!

Organisatie
Humanitas Almere
Soort project
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
8
Gemeente
ALMERE
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

‘Verwonder, herken, verdiep en vertel; daar krijg je energie van!’ Reis door je verleden en deel je verhalen https://youtu.be/NgwWmfpk88Q. Sharing Stories is een spel dat geleid wordt door een getrainde, vrijwillige spelleider. Voor dit nieuwe project zoekt Humanitas Almere een Projectmedewerker. De taken zijn zowel uitvoerend als inhoudelijk.
Het spel focust zich op het activeren van positieve herinneringen aan verschillende levensfases. De deelnemers worden op een speelse wijze uitgenodigd om verhalen te delen rondom thema’s als durf succes, plezier en liefde. Er ontstaat verbinding en respect voor elkaar. Mensen leren elkaar beter kennen en kunnen daardoor contacten aangaan. Het spel is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en kan worden ingezet bij sociale, emotionele en existentiële eenzaamheid om een gevoel van welbevinden te bevorderen. (zingeving)
Doelgroep zijn deelnemers aan dagactiviteiten op vaste locaties
Wat zijn je taken als projectmedewerker?
• Spellocaties werven
• Vrijwillige spelleiders koppelen aan spellocaties
• Rooster maken voor speeldata
• Proces monitoren
• Coachen en begeleiden
Tijdsinvestering: 8 uur per week

Voor meer informatie bel Marjan van Doorn coördinator Levensboek, op 06-30198939 of mail naar m.vandoorn@humanitas.nl

Het spel focust zich op het activeren van positieve herinneringen aan verschillende levensfases. De deelnemers worden op een speelse wijze uitgenodigd om verhalen te delen rondom thema’s als durf succes, plezier en liefde. Er ontstaat verbinding en respect

Omschrijving activiteit
‘Verwonder, herken, verdiep en vertel; daar krijg je energie van!’ Reis door je verleden en deel je verhalen https://youtu.be/NgwWmfpk88Q. Sharing Stories is een spel dat geleid wordt door een getrainde, vrijwillige spelleider.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.