Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Word maatje bij de Stichting noBru maatjesdienst

Organisatie
Stichting noBru maatjesdienst
Soort project
Maatjes
Buddy
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Stichting noBru maatjesdienst bemiddelt in sociaal contact tussen mensen die zich eenzaam voelen en vrijwilligers. De vrijwilligers doen meer dan alleen een kopje koffie drinken of een praatje maken. Zo kunnen, in onderling overleg, gezellige activiteiten ondernomen worden. Bezoek onze website voor meer informatie en voorwaarden.

Heeft u behoefte aan gezelschap? Samen met een maatje iets leuks ondernemen? U kunt in overleg met uw maatje allerlei gezellige activiteiten ondernemen. De stichting werkt op maat en zorgt ervoor dat u het passende maatje krijgt. Bezoek onze website voor meer informatie en voorwaarden.

Omschrijving activiteit
Aan de hand van de persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren koppelt noBru maatjesdienst een passend maatje aan mensen die behoefte hebben aan gezelschap. Deze doelgroep bestaat vaak uit mensen die zich eenzaam voelen of graag een op een functioneren. Het maatje doet meer dan alleen een kopje koffie drinken of een praatje maken. Zo kunnen, in onderling overleg met het maatje, gezellige activiteiten ondernomen worden. Het maatje kan onder andere vergezellen bij bijvoorbeeld een dagje uit, een doktersbezoek, boodschappen doen, koken, maar ook als men eens een verjaardagsfeestje wil organiseren voor vrienden en familie, kan het maatje prima assisteren. Bezoek onze website voor meer informatie en voorwaarden.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt