Bekijk alle projecten in "DRUTEN"

Wil jij mijn maatje zijn?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DRUTEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen
Interesse
Nieuwe dingen ontdekken

Enkele clienten met een (licht) verstandelijke beperking zijn op zoek naar een maatje om samen leuke dingen te doen. Een maatje die mee wil gaan naar een theatervoorstelling, een museum of dierentuin. Eent maatje die de cliënt wil begeleiden bij het sporten bijvoorbeeld bij tennissen, hardlopen, judoën of om samen te voetballen. Samen wandelen ( eventueel met je eigen hond); op een terras een kopje koffie drinken; een stukje met de auto rijden; kortom een maatje 'op maat' op een uurstip wanneer het jou uitkomt. 1 x per maand is al fijn. Je bent van harte welkom!"

Omschrijving activiteit
Cliënten waarderen persoonlijke aandacht en begeleiding en zijn op zoek naar samen plezier maken. Als maatje kom je in contact met verschillende mensen, in een prettige sfeer. Je inzetten als maatje kan ook een goede aanvulling zijn op een studie en biedt jou nieuwe ervaringen. Studenten van een zorgopleiding kunnen als maatje al de nodige ervaring opdoen.

Tijdens je werk als maatje is er altijd een contactpersoon bij wie je met vragen terecht kunt. Daarnaast worden de werkzaamheden vastgelegd in een overeenkomst. Je komt in aanmerking voor regelingen, waaronder reis- en onkostenvergoedingen, verzekeringen en je wordt uitgenodigd voor vrijwilligersbijeenkomsten. Ook ontvang je het digitale cliëntenblad, de regionale nieuwbrief en een eindejaarsgeschenk. Tijdens een eerste oriënterend gesprek gaan we hier uitgebreid op in.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt