Bekijk alle projecten in "TILBURG"

Wij zoeken maatjes.

Organisatie
Stichting Quiet Community Tilburg
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
TILBURG
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wij zoeken maatjes om leuke dingen te ondernemen, een praatje te maken of gewoon een wandeling te maken. Het kan zijn dat wij een maatje zoeken voor een bezoek aan een restaurant of even genieten van de mooie herfstzon.

Ben je zoek naar een maatje om leuke activiteiten mee te ondernemen? Laat het ons weten en dan gaan wij op naar iemand, die dit samen met jou wil doen.

Omschrijving activiteit
Wij zoeken mensen, die samen activiteiten kunnen doen met onze members van de Quiet Tilburg. We zien dat sommige members eenzaam zijn en op zoek zijn naar mensen om activiteiten mee te ondernemen. Vooral mensen in armoede ervaren veel eenzaamheid.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.