Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Wie wil er graag koken voor onze groep jongeren/kinderen?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Voor een woning met verstandelijk beperkte kinderen en jongeren zoeken wij iemand die in het weekend wil koken.

Wat vragen wij?
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om te koken. De cliënten kunnen op die manier sfeer proeven, geuren ervaren, smaken proeven en genieten met iemand die er speciaal voor het koken is. Het liefst een weekend dag en wekelijks, maar door de week of minder frequent is ook bespreekbaar.
Wij eten om 16:30.
Kom gezellig eens kennismaken!

Omschrijving activiteit
Hoe ziet de groep er uit?
Het is een woning binnen het terrein van 's Heeren Loo, waar kinderen en jongeren wonen met een ernstig meervoudige beperking. Dat betekent dat ze qua ontwikkeling op het niveau van een baby/peuter functioneren. Op de woning is ruimte voor 7 cliënten.
Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer en er is een gemeenschappelijke woonkamer.
Eten doen wij in de ruime keuken. Tijdens de maaltijden is iedereen daar aanwezig, maar omdat iedere cliënt individuele hulp nodig heeft, eten wij niet gezamenlijk.
Er is vaak een goede sfeer!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.