Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Wie komt er speciaal voor Marco?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Marco zou het leuk vinden als er iemand voor hem komt om samen te fietsen, sport te kijken of bijvoorbeeld een dagje weg te gaan.

Wat vraagt Marco?
Voor Marco zijn we op zoek naar een maatje. Een man of vrouw die het leuk vindt om eens in de maand of vaker speciaal voor Marco komt. Even ontsnappen aan de groep waar hij woont. Hij zou graag samen willen fietsen, samen sport kijken, een dagje weg of even ergens heen. Dit kunnen zijn begeleiders met jou als vrijwilliger afstemmen. Wij zoeken iemand die net als hij humor heeft en zijn grapjes kan waarderen, iemand die geduld heeft om zijn taal te leren begrijpen en iemand die samen met hem leuke dingen wil beleven. Om het weekend gaat hij naar zijn ouders en op woensdagavond kan hij niet. Maar verder staat hij open voor alle dagen.
Ga jij met hem op avontuur?
Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk
Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920. Om met onze cliënten te werken is een VOG nodig. Deze is geheel gratis voor onze vrijwilligers.

Omschrijving activiteit
Wie is Marco?:

Marco is een vrolijke man van 34 jaar met een matig verstandelijke beperking. Zijn ontwikkelingsleeftijd is tussen de 2 en de 4 jaar. Hij woont binnen een woongroep op het terrein van 's Heeren Loo. Hij krijgt 24 uur begeleiding. Het is een vrolijke man met veel humor. Als hij op zijn gemak is, maakt hij veel grapjes. Hij heeft een eigen taaltje ontwikkeld, met eigen woorden. Een leuke uitdaging om zijn taal te leren begrijpen! Marco kijkt graag naar alle sporten en praat hier ook graag over. Hij luistert graag naar muziek en fietst graag. Maar nog liever gaat hij gezellig een dagje op stap. Marco is slechtziend. Zijn begeleiders vertellen je graag nog meer over hem!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.