Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Wie komt er samen met Simone knutselen?

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Interesse
Nieuwe dingen ontdekken

Simone is een gezellige vrouw die het leuk vindt dat er iemand speciaal voor haar komt.

Wat vraagt Simone?
Simone is op zoek naar een vrijwilliger die speciaal voor haar komt. Dit kan 1x per week, om de week of 1x per maand zijn. Simone werkt iedere dag tot 14:00 en in het weekend heeft ze vaak niets te doen. Het maakt niet uit hoe oud diegene is en of het een man of een vrouw is. Wat wel leuk zou zijn is dat de vrijwilliger het ook leuk vindt om te knutselen. Heb je net als Simone humor? En hou je net als haar van gezelligheid? Reageer dan! De koffie staat altijd klaar.

Omschrijving activiteit
Wie is Simone?
Simone is een vrouw van 36 jaar met een licht verstandelijke beperking. Ze is met wat sturing prima zelfredzaam, kan goed communiceren en is volledig mobiel. Ze heeft humor en houdt van een grapje. Ze geniet van kleine dingen zoals even naar de stad gaan, ergens wat drinken, knutselen enz. Simone woont sinds kort in Apeldoorn op een woongroep. Ze heeft geen contact met haar familie en heeft hier geen vrienden of vriendinnen. Het zou zo leuk zijn als er een bezoekvrijwilliger speciaal voor haar komt.

Wij bieden je
• Een mooie vrijwilligersplaats
• Een eindejaarsgeschenk
• Verzekerd voor WA en ongevallen
• Reiskostenvergoeding
• Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
• Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten
• Betrokken bijdrage bij de cliënten
• Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Jeannette Boezerooij via 06 2512 6920.
Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt