Bekijk alle projecten in "SITTARD-GELEEN"

Werkbegeleider/coach van buddy's

Organisatie
Buddyzorg Limburg
Soort project
Coach
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
SITTARD-GELEEN
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen

Wil je jouw talent met ons delen? Word dan werkbegeleider/coach voor onze buddy’s bij Buddyzorg Limburg!

Buddy’s zijn professioneel opgeleide vrijwilligers. Zij bieden sociaal- emotionele ondersteuning aan chronisch- en of ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen in de thuissituatie óf aan kinderen en jeugdigen die aan obesitas lijden en op weg zijn naar een gezonde leefstijl.

We duiden onze cliënten aan met de term ‘maatjes’. De begeleiding van de maatjes door de buddy’s is gericht op de verwerking van én omgaan met het ziek zijn en/of ernstig overgewicht. Het vinden van de eigen kracht en mogelijkheden van de maatjes staan hierbij voorop.

Als werkbegeleider/coach ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van een groepje buddy’s en voor hen het eerste aanspreekpunt. Een keer per 6 weken organiseer je zelfstandig de werkbegeleiding voor jouw groepje buddy’s.

Buddyzorg Limburg biedt sociaal- emotionele ondersteuning aan chronisch- en of ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen in de thuissituatie óf aan kinderen en jeugdigen die aan obesitas lijden en op weg zijn naar een gezonde leefstijl.

Omschrijving activiteit
Je maakt deel uit van een team werkbegeleiders en ontvangt supervisie. De organisatie vraagt een Verklaring Omtrent het Gedrag aan. Ze biedt diverse faciliteiten aan waaronder andere een reis- en onkosten vergoeding.

Zet je kwaliteiten in als werkbegeleider/coach! De buddy’s van Buddyzorg Limburg leren graag van jou en van elkaar!

Kennis en ervaring
Je wilt graag iets betekenen voor een ander.
Je bezit relevante coachende ervaring en/of ervaring met methodisch werk en neemt actief deel aan de werkbegeleiding en scholingsbijeenkomsten.
Je bent HBO of academisch geschoold en bereid iets nieuws te leren en open te staan voor de mening van anderen.
Je bent circa 10 uur per maand beschikbaar.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.