Bekijk alle projecten in "AMSTELVEEN"

Wandelmaatjes

Organisatie
Participe Amstelland
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
AMSTELVEEN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Het wandelmaatje heeft affiniteit met mensen met een lichte vorm van dementie. Dagen waarop gewandeld worden zijn maandag/ woensdag en vrijdag. In de ochtend van 11 tot 12 uur en 's middags van 13 tot 14 uur. Je kan 1 x per week mee wandelen, of meerdere malen per week. Ook kun je tussen de middag gezellig mee eten.

Voor meer informatie over de ontmoetingsgroepen:
https://www.participe-amstelland.nu/ontmoetingsgroepen-c265/ontmoetings…

Omschrijving activiteit
Het wandelmaatjes project voor mensen met lichte dementie wordt gecoördineerd door de onmoetingsgroep in Amstelveen vanuit Participe. Het is ontstaan vanuit de behoefte van de deelnemers om actief en buiten in beweging te zijn. Er wordt met een klein groepje deelnemers een rondje gelopen, daarbij staathet praatje en ondersteuning maar met name de gezelligheid voorop!

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.