Bekijk alle projecten in "APELDOORN"

Vrolijke Jeroen zoekt een maatje

Organisatie
's Heeren Loo
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
APELDOORN
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Wat vraagt Jeroen?
Wij zoeken een leuke, gezellige vrijwilliger. Iemand die wil investeren in contact en het contact rustig wil opbouwen. Iemand met humor, die in is voor een beetje gek doen met hem als hij zich veilig genoeg voelt. De vrijwilliger moet ook wel iemand zijn die duidelijk kan zijn, zodat hij zich veilig voelt. De dag of het tijdstip dat de vrijwilliger speciaal voor hem komt, gaat in overleg.
Kom jij speciaal voor hem?

Wij bieden je
Een mooie vrijwilligersplaats
Een eindejaarsgeschenk

Verzekerd voor WA en ongevallen
Reiskostenvergoeding
Jaarlijks vrijwilligersfeest als dank voor je inzet
Mogelijkheid tot scholing en informatiebijeenkomsten

Betrokken bijdrage bij de cliënten
Volop waardering en een onbetaalbare ervaring

Organisatie informatie
Binnen 's Heeren Loo is de inzet van vrijwilligers waardevol. Zij dragen bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij de vele vrijwilligers van 's Heeren Loo kunnen we extra activiteiten organiseren en persoonlijke aandacht en wensen vervullen voor cliënten. Denk aan een wandeling maken, een spelletje doen of gewoon een goed gesprek voeren onder het genot van een kopje koffie.

Enthousiast?
Meld je aan via vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligers coördinator via 06 2512 6920.

Om met onze cliënten te werken wordt er een VOG van je verlangd. Deze wordt via ’s Heeren Loo aangevraagd, dit is geheel gratis.

Samen sjoelen, wandelen, iets bakken of gezellig naar The Voice kijken.

Omschrijving activiteit
Wie is Jeroen?
Jeroen is man van 30 jaar oud met een matigverstandelijke beperking met het syndroom van down. Hij woont net buiten het terrein van 's Heeren Loo binnen een woongroep waar hij 24-uurs zorg krijgt. Hij functioneert op het niveau vergelijkbaar met die van een kleuter. Hij is vaak vrolijk, maar kan ook ondeugend en een beetje koppig zijn. Jeroen kijkt eerst de kat uit de boom. Als je hem wat beter kent, kan je hem goed verstaan, maar dit zal in het begin wat lastiger zijn. Hij is goed mobiel, kan fietsen. Hij is gek op dansen, muziek en vooral de Snollebollekes! Hij houdt van wandelen, fietsen, zwemmen, sjoelen en bakken. Op tv kijkt hij graag naar The Voice. Zijn ouders zijn erg betrokken.

Ik wil een maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.