Bekijk alle projecten in "GRONINGEN"

Vrijwilligers ZINNZorg

Organisatie
Stichting ZINN
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
GRONINGEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Bijdragen aan het geluk en welzijn van onze bewoners?
Voor onze locaties zijn er verschillende mogelijkheden en afdelingen waarbinnen vrijwilligers iets kunnen betekenen. Samen met onze medewerkers en naasten van bewoners dragen zij eraan bij dat bewoners zoveel mogelijk hun leven kunnen leiden zoals zij dat gewend waren, zoals ze leefden toen ze nog thuis woonden. Vaak zit geluk in de gewone dingen van het leven. Iemand op bezoek krijgen. Samen het dorp in om een boodschap te doen. Een frisse neus halen tijdens een wandeling of een ritje op de duo fiets, genieten van de wind, de natuur en geur. Vrijwilligers maken het leven van onze bewoners leuker.
Onze vrijwilligerscoördinatoren informeren je graag over de verschillende doelgroepen zodat jullie samen kunnen kijken welke werkplek het meest passend is.
• Psychogeriatrie afdelingen (afdelingen met zorg voor bewoners met een vorm van dementie)
• Somatiek afdelingen (mensen met chronische lichamelijke aandoening)
• Individueel wonen / Meerzorg (bewoners wonen zelfstandig en ontvangen zorg en ondersteuning waar nodig)

nvt

Omschrijving activiteit
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 2500 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. De bijna 600 vrijwilligers zijn niet weg te denken bij ZINN. Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling in het vergroten van welzijn van de cliënten. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.   

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.