Bekijk alle projecten in "NIEUWEGEIN"

Vrijwilliger met groene vingers gevraagd

Organisatie
Algemene Hulpdienst Nieuwegein
Soort project
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
NIEUWEGEIN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Wat vragen wij: Iemand die licht tuinonderhoud kan doen (onkruid verwijderen, schoffelen, grasmaaien, licht snoeiwerk) bij onze 'hulpvragers' thuis, die hier zelf niet meer toe in staat zijn. Vooral in het voor- en najaar is hier extra vraag naar. Het is fijn als je beschikt over 'groene vingers' maar je hoeft geen expert op tuingebied te zijn. Je blijft baas over eigen agenda, tijden en dagen zijn in overleg.

Criteria: Onze vrijwilligers staan voor u klaar als hulp van familie, vrienden en/of bekenden niet voldoende is of als professionele instellingen geen hulp kunnen bieden.
- woonachtig in Nieuwegein
- geen sociaal netwerk

Omschrijving activiteit
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om tuintjes te onderhouden en beschikken over groene vingers. Het betreft licht tuinonderhoud zoals onkruid verwijderen, schoffelen, gras maaien en licht snoeiwerk bij onze hulpvragers thuis die hier zelf niet (meer) toe in staat zijn. Vooral in het voor- en najaar is hier extra vraag naar.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.