Bekijk alle projecten in "'S-GRAVENHAGE"

Vrijwillige Thuishulp van VTV daar doe jij toch ook aan MEE !!!

Organisatie
VTV
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
'S-GRAVENHAGE
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen

De Vrijwillige Thuishulp van VTV is per direct op zoek naar maatjes. Gemotiveerde vrijwilligers die een keer per week met een kind of volwassene met een beperking er op uit wil gaan. Door jouw inzet van een paar uur per week kun je verschil maken voor een kwetsbare burger en zijn of haar leven net dat beetje extra geven.
Voetballen met Jay....
Koffiedrinken met Raisa.....
Spelletjes doen met Anneke..........
Er zijn diverse vacatures beschikbaar en er zit zeker iets bij wat jouw aanspreekt
We maken graag kennis met je en vertellen je meer over de mogelijkheden.

De vrijwillige thuishulp is op zoek naar vrijwilligers die een steentje willen bijdragen door 1 x in de week een paar uurtjes actief te zijn als maatje. Er zijn per direct diverse vacatures beschikbaar. Inzet is mogelijk op wisselende tijdstippen van de week.
Via de organisatie is er veel aandacht voor deskundigheidsbevordering.
VTV is onderdeel van www.meezhn.nl

Omschrijving activiteit
Kinderen en volwassenen met een beperking hebben soms anderen nodig om aan het gewone leven te kunnen deelnemen. Een maatje om iets te ondernemen om of er even op uit te gaan kan dan een enorme uitkomst zijn. Een maatje is een vrijwilliger die een-op-een gekoppeld is aan iemand die soms even net wat extra aandacht en ondersteuning kan gebruiken. Een maatje gaat op stap met een kind met een beperking of geeft juist wat positieve aandacht aan het broertje of zusje van dat kind. Of gaat bijvoorbeeld zwemmen met iemand met een beperking. Bij een maatje staan respect, tijd en begrip centraal.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt