Bekijk alle projecten in "GRONINGEN"

Vriendschappelijk Bezoek Haren

Organisatie
Humanitas Groningen
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
GRONINGEN
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Heb je tijd voor een praatje en een kop koffie in de ochtend? Of een keer samen een ijsje eten op een terras? Mijnheer (60) groot liefhebber van de band Normaal en van modelspoor, zoekt maatje die hem 1 keer per week wil bezoeken.

Door middel van een kennismakingsgesprek waarin we vragen naar interesses en wensen, proberen we hulpvragers zo goed mogelijk te koppelen aan een vrijwilliger

Omschrijving activiteit
Vrijwilligers van Vriendschappelijk Bezoek Haren bieden ouderen en chronisch zieke mensen wekelijks of een keer per twee weken gezelschap. Dit kan in de vorm van een wandeling, een bezoek aan een museum, een kopje koffie thuis, een spelletje etc.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.