Bekijk alle projecten in "TILBURG"

Vriendendienst Tilburg

Organisatie
Stichting GGz Breburg
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
TILBURG
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Vrijwillig maatje, dan ben je als mens tot een ander mens aanwezig in een vriendschappelijk contact. Wij vragen geen opleiding. Wel een goed hart, stabiel persoon en met geduld, dan kun je zeker iets voor kwetsbare Tilburgers betekenen als vrijwillig maatje. De presentiebenadering is de basis van het contact. Wil je graag 1x per 2 weken anderhalf -twee uur vrij maken voor minimaal 1 jaar, Dan ben je welkom om je aan te melden. Vriendendienst Tilburg is bijzonder als je op zoek bent naar boeiend vrijwilligerswerk. VOG, Verklaring Omtrent Gedrag, maakt deel uit van de selectie, coaching, contract, kostenvergoeding en verzekering.

Omschrijving activiteit
In de gemeente Tilburg, wordt vanuit de WMO, geld beschikbaar gesteld, waar Vriendendienst een onderdeel is van het Maatschappelijk Steun Systeem (MSS). In het MSS werken 4 verschillende hulpverlenings- organisaties samen, Novadic-Kentron, Thebe, RIBW en GGz, bestaand uit; ervaringsdeskundigen, consulenten en vrijwilligers. We ondersteunen psychisch kwetsbare mensen die amper of geen netwerk hebben. Een maatje kan daarbij helpen! Vriendschappelijk contact, aandacht maakt herstel mogelijk. Een nieuw netwerk of het oude te vernieuwen. Meer informatie hierover leest u op

http://www.msstilburg.nl/

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.