Bekijk alle projecten in "HAARLEM"

Vervul jij mijn grote paarden wens?

Organisatie
De Hartekamp Groep
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
HAARLEM
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Ik ben een man met een lichte verstandelijke beperking en wil heel erg graag samen met je een paard verzorgen. Op de boerderij waar ik werk is het paard mijn grote vriend. Ik kan prima zelfstandig borstelen en aan de hand lekker lang stappen. Het is wel fijn als jij er altijd bij bent. Naast paarden heb ik interesse in kijken naar sporten zoals voetbal, darten, schaatsen en tennissen. Door de corona kan ik nu niet naar de boerderij waar ik normaal mijn dagbesteding heb. Ik mis het contact met paarden ontzettend. Ik wil graag je paard verzorgen op zaterdag, als dat niet lukt is een dag door de weeks ook te bespreken. Elke week is prima en als het niet zo vaak kan is ook geen probleem.

Iedereen die woont binnen de Hartekamp Groep kan een aanvraag doen voor een maatje.

Omschrijving activiteit
M woont begeleid binnen de Hartekamp Groep, een organisatie die zorg verleent aan mensen met een verstandelijke beperking. Als maatje wordt je begeleid in het opbouwen van het contact met M. Je kunt er altijd terecht als je vragen hebt.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.