Bekijk alle projecten in "ZALTBOMMEL"

tuinmaatje

Organisatie
Stichting Welzijn Bommelerwaard
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
0
Gemeente
ZALTBOMMEL
Leeftijd doelgroep
Ouderen

Geeft een mooie tuin jouw voldoening en wil je graag buurtgenoten helpen om hun tuin netjes te houden? Wij zoeken vrijwilligers om samen met ouderen of mensen met een beperking hun kleine tuin te onderhouden.

Het gaat enkel om lichte tuinwerkzaamheden zoals onkruid wieden en laag snoeiwerk, hierover worden vooraf afspraken gemaakt met de vrijwilliger. Wanneer geen tuingereedschap aanwezig is kan de vrijwilliger dit eventueel zelf meenemen.
Aan de vrijwilliger wordt een vrijwilligersvergoeding betaald volgens de richtlijnen van Welzijn Bommelerwaard.

Omschrijving activiteit
Welzijn Bommelerwaard biedt je een vrijwilligersovereenkomst aan waarbij je zelf in overleg naar eigen inzicht afspraken kunt maken met de hulpvragers. Afhankelijk van je eigen wensen kan Welzijn Bommelerwaard je een of meerdere hulpvragen voorleggen.
Voor meer informatie neem contact op met de medewerkers van het meldpunt vrijwillige hulpverlening: Dianne of Barbara

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.