Bekijk alle projecten in "DORDRECHT"

Thuisafgehaald zoekt thuiskoks!

Organisatie
Stichting Thuisgekookt
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DORDRECHT
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Thuisafgehaald.nl is een online platform waar je maaltijden kunt delen met je buurtgenoten. Houd jij van koken en wil je je kookkunsten delen met je buurtgenoten? Dan is Thuisafgehaald iets voor jou! Of je nu culinaire hoogstandjes maakt, of macaroni met kaas... je maakt er altijd iemand blij mee.

Thuiskok worden
Als je je maaltijden aanbiedt op de website, gaat er een mailbericht naar alle leden van Thuisafgehaald bij jou in de buurt. Die buurtbewoners kunnen dan een maaltijd bij jou reserveren en komen die ophalen op een door jouw gekozen tijdstip. Ze nemen hun eigen bakjes mee en betalen jou voor de ingrediënten van de gerechten. Zo kunnen de buren meegenieten van jouw kookkunsten. Na afloop krijg je een bedankje van de afhaler op je profielpagina.

Aanmelden als thuiskok voor de abonnementsservice
Denk bijvoorbeeld aan het koken op een vaste dag per week. Mensen komen de maaltijd indien mogelijk bij je afhalen, of je brengt het langs als iemand bijvoorbeeld niet goed ter been is. Het soort maaltijden stem je af met de wensen van de persoon waarvoor je gaat koken. Wij krijgen dagelijks hulpvragen van mensen die extra ondersteuning bij het avondeten kunnen gebruiken omdat ze tijdelijk of langer in een lastige situatie zitten. We zijn daarom op zoek naar mensen met koken als hobby en die graag een ander blij willen maken!

Mogelijke aantal uren:
Zelf te bepalen. Wanneer het jou uitkomt, zet je je maaltijden op de website. Je gaat dan alleen extra koken als er buurtbewoners reserveren. Ook voor de vaste afspraken geldt dat je deze kunt invullen zoals je dat zelf wilt.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?
- Bijzonder contact met buurtgenoten.
- Een goed gevoel omdat je jouw hobby kunt inzetten en hiermee ook een ander blij maakt.
- Je ontvangt een vergoeding voor de boodschappenkosten van de afhaler.
Aanmelden
Meld je aan op www.thuisafgehaald.nl/kokworden
Vragen? Mail ons op info@thuisafgehaald.nl

Lukt het niet altijd om zelf voor de avondmaaltijd te zorgen? Via Thuisafgehaald.nl vindt u een kokende buurtgenoot die graag voor u kookt!
Denk bijvoorbeeld aan het koken op een vaste dag per week. Het doorbellen van maaltijdenaanbod als omgaan met de computer lastig is. Het langs brengen van een maaltijd als u niet goed ter been bent.
Hoe dat werkt, leest u op: www.thuisafgehaald.nl

Omschrijving activiteit
Thuisafgehaald.nl is een online platform waar je maaltijden kunt delen met je buurtgenoten. Houd jij van koken en wil je je kookkunsten delen met je buurtgenoten? Dan is Thuisafgehaald iets voor jou! Of je nu culinaire hoogstandjes maakt, of macaroni met kaas... je maakt er altijd iemand blij mee.

Via de website van Thuisafgehaald kan iedereen in Nederland maaltijden delen met zijn of haar buurtgenoten. We hebben ook een abonnementsservice. Mensen met een bijzondere behoefte rond de avondmaaltijd, brengen wij in contact met thuiskoks die een stapje extra willen zetten.
Denk bijvoorbeeld aan het koken op een vaste dag per week. Het doorbellen van het maaltijdenaanbod voor mensen die zo handig zijn met de computer. Of het langsbrengen van een maaltijd als iemand zelf niet in staat is de maaltijd af te halen.

De thuiskoks die wij benaderen zijn buurtgenoten die koken als hobby hebben. Zij bereiden de maaltijd vanuit hun eigen keuken. De meeste koks kunnen gemiddeld 1 a 2 x in de week een extra maaltijd koken voor iemand via de abonnementenservice.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.