Bekijk alle projecten in "EDE"

Is theater maken helemaal jouw ding?

Organisatie
's Heeren Loo, locatie Wekerom
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
EDE
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Over de Theaterwerkplaats:
De Theaterwerkplaats is er voor cliënten én vrijwilligers die graag acteren, zingen, muziek maken en dansen. Voor mensen zonder plankenkoorts die het leuk vinden om samen gek te doen, te dansen en te zingen of om een serieuze rol te spelen in een voorstelling. Ook achter de schermen zijn er mensen nodig, onder andere voor het regelen van licht en geluid, de visagie en het maken van decors en kleding.
Om de deelnemers van de Theaterwerkplaats en hun begeleider te ondersteunen, zoeken we enkele enthousiaste vrijwilligers.
Heb je ervaring met theater maken (een beetje maf mag best)? Heb je kennis van licht en geluid? Ben je muzikant? Ligt je hart bij visagie of make-up? Ben je superhandig en wil je helpen om decors of kostuums te maken? Of vind je het gewoon leuk om te helpen? Sluit je dan als vrijwilliger aan bij dit creatieve gezelschap!

Wanneer:
In overleg, binnen de openingstijden van de theaterwerkplaats.
Voorstellingen kunnen ook in de avonduren en/of weekenden zijn.

Waar:
De Hartenberg, Apeldoornseweg 60 in Wekerom
Meer weten?
Neem contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk:
Melissa Derksen
Telefoon: 06–83147746
E-mail: vrijwilligers.gelderlandmidden@sheerenloo.nl
https://www.sheerenloo.nl/werken-bij/vrijwilligerswerk

-

Omschrijving activiteit
Samen met zorg cliënten theater maken.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.