Bekijk alle projecten in "TYTSJERKSTERADIEL"

Support Kids

Organisatie
Stichting Support Fryslân
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
TYTSJERKSTERADIEL
Leeftijd doelgroep
Kinderen

Wat wordt er van de maatjes verwacht? - Minimaal 18 jaar oud - Affiniteit met de doelgroep - Openstaan voor de belevingswereld van de doelgroep - Enthousiast, betrouwbaar en assertief - Kan eigen grenzen aangeven - Neemt zichzelf en anderen serieus - Deelnemen aan training en intervisie - Een goedgekeurd Verklaring Omtrent Gedrag inleveren - Minimaal 1x in de 2 weken beschikbaar voor een afspraak - Minimaal een jaar beschikbaar Wat bieden wij de vrijwilliger? - Een training ter voorbereiding op het contact met de doelgroep - Terugkombijeenkomst één maal per 4 weken voor ondersteuning en begeleiding - Individuele begeleiding - Reiskostenvergoeding - Onkostenvergoeding van 30 euro per maand voor activiteiten met het kind

Omschrijving activiteit
Support Kids koppelt maatjes aan kwetsbare kinderen van de bovenbouw van het basisonderwijs. Het maatje is voor het kind iemand op wie hij of zij kan rekenen en die regelmatig afspreekt met het kind. Het gaat hierbij voornamelijk om het 'er zijn' voor het kind en het bieden van positieve ervaringen.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt