Bekijk alle projecten in "LEEUWARDEN"

Support Jongeren

Organisatie
Stichting Support Fryslân
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
LEEUWARDEN
Leeftijd doelgroep
Jongeren

In de ogen van Support Fryslân heeft elke jongere recht op een maatje. De meeste jongeren vinden zelf zo’n maatje, maar sommige jongeren kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken.

Support Fryslân maakt dat mogelijk door sociaal zwakkere of eenzame jongeren te koppelen aan vrijwilligers. Het maatje spreekt regelmatig af met de jongere, helpt de jongere zelfredzamer te worden en draagt bij aan een gezond sociaal netwerk. Daarnaast motiveert het maatje de jongere om deel te nemen aan de samenleving.

Omschrijving activiteit
Support Fryslan koppelt maatjes aan jongeren tussen de 12 en 27 jaar die om uiteenlopende redenen extra aandacht en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen spreken ze af wat ze gaan ondernemen. Het maatje is voor de jongere iemand op wie hij of zij kan rekenen.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt