Bekijk alle projecten in "KERKRADE"

Stichting Horizon

Organisatie
LEVANTOgroep Vrijwilligers
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
KERKRADE
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Interesse
Buiten dingen doen
Omschrijving activiteit
De vrijwillige maatjes van Stichting Horizon gaan een 1-op-1 contact aan met iemand die vanwege een langdurige psychiatrische achtergrond eenzaam is. Samen ondernemen ze tweewekelijks leuke, eenvoudige sociale activiteiten. Op die manier wordt eenzaamheid verminderd en meedoen in de maatschappij bevorderd. Het gaat om contact van mens tot mens, waarbij elkaar accepteren zoals je bent, samen je best doen voor een leuk contact, er samen van genieten en vooral jezelf zijn belangrijk is. Het is dus géén hulpverlening. Voor vrijwilligers is goede begeleiding, onkostenvergoeding en verzekering geregeld.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.