Bekijk alle projecten in "MAASTRICHT"

Steunpunt Mantelzorg Zuid

Organisatie
Steunpunt Mantelzorg Zuid
Soort project
Maatjes
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
MAASTRICHT
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

U wordt gekoppeld aan een mantelzorger/ hulpvrager met een ondersteuningsvraag. In overleg bent u in de thuissituatie aanwezig om een praatje te maken, samen op pad te gaan of andere zaken te ondernemen. Steunpunt Mantelzorg Zuid organiseert voor haar vrijwilligers diverse trainingen en activiteiten. U ontvangt een onkostenvergoeding en bent verzekerd.

Omschrijving activiteit
We zoeken vrijwilligers die mantelzorgers ondersteunen/tijdelijk vervangen zodat deze de zorg langer kunnen volhouden. De vrijwilligers bieden de hulpvragers extra aandacht, gezelschap, afleiding en praktische ondersteuning. Hulpvrager en vrijwilliger worden gekoppeld op basis van gelijke interesses en mogelijkheden. Zij bepalen samen de inhoud van de inzet zoals erop uit, samen een hobby uitvoeren, een praatje maken en/of gewoon gezelschap.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die Maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt