Bekijk alle projecten in "AMSTERDAM"

Steun jij Pascal (23) zodat hij zijn leven een positieve draai kan geven?

Organisatie
De Regenboog Groep
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
4
Gemeente
AMSTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Pascal (23) heeft in het verleden wat "domme dingen gedaan". Omdat hij soms snel boos wordt, zo legt hij zelf uit. Hij wil nu vooruit met zijn leven. Een mannelijke maatje om mee te kletsen en een potje basketballen zou hem hierbij enorm kunnen helpen. Heb jij tijd om 1x per 2 weken een balletje te werpen, een luisterend oor te bieden en wellicht ook nog wat tips kan geven over hoe Pascal positief verder kan met zijn leven? Dan zoeken we jou!

Waarom maatje worden bij De Regenboog Groep?
- Professionele begeleiding en intervisie
- Gratis toegang tot het volledige trainingsaanbod van de Vrijwilligersacademie
- Een onvergetelijke ervaring waarbij je in contact komt met mensen waar je niet zo snel mee in aanraking zou komen
- Je maakt echt verschil in het leven van een ander

Tijdsinvestering:
Als Regenboog-vrijwilliger spreek je eens in de twee weken of eens per week een paar uurtjes af met jouw maatje. Je verbindt je voor 12 maanden aan je maatje; zo bouw je echt een band op. Na 12 maanden kijken we samen of je aan een nieuw maatje gekoppeld wil worden, of misschien ander vrijwilligerswerk binnen De Regenboog wilt doen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken naar Aardige Amsterdammers met een open houding! Een persoonlijk verhaal of een afwijkende levensstijl raakt iets in je en geeft je energie. Je hebt iets met Amsterdam en wil graag bijdragen aan een mooiere stad waarin niemand zich alleen hoeft te voelen.

Omschrijving activiteit
Voor een grote groep Amsterdammers is het lastig om contacten te onderhouden of om dingen te ondernemen. Dat kan komen door dingen die zijn gebeurd in het verleden. Of omdat ze verward zijn, het spannend vinden om nieuwe mensen te ontmoeten, of omdat ze letterlijk de straat niet op durven te gaan. Deze mensen zitten hierdoor in een sociaal isolement. Omdat wij vinden dat iedereen erbij hoort en iedereen mee mag doen in de maatschappij koppelen wij ze aan sociale Amsterdammers.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.