Bekijk alle projecten in "DOETINCHEM"

Stadskamer Maatje Doetinchem

Organisatie
Stadskamer
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
DOETINCHEM
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Stadskamer is er voor mensen die graag iets leuks willen doen, mensen willen ontmoeten, en daarbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vind jij het fijn om mensen daarbij een handje te helpen?
Stadskamer biedt diverse activiteiten: een open inloop, groepsactiviteiten en 1-op-1 contacten.

Vind jij het fijn om iets leuks te doen en andere mensen te ontmoeten?
Kun je hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Wij brengen mensen met elkaar in verbinding.
Tijdens een gesprek ontdekken we wat jouw vraag is en waar je blij van wordt. Samen kijken we wat bij je past. Dat kan een maatje zijn, of deelnemen aan activiteiten die je leuk vindt en waar je mensen zult ontmoeten.

Voor meer informatie en aanmelding: 
Stadskamer Doetinchem
Raadhuisstraat 34
7001 EW Doetinchem 
T. 06-58755541 (ook WhatsApp) 
E. j.meeuwsen@stadskamer.com 

Omschrijving activiteit
Stadskamer Maatje brengt mensen met elkaar in verbinding. Als maatjes heb je regelmatig contact met elkaar, voor een kortere of langere periode. Samen ga je iets te doen dat jullie beiden leuk vinden. Dat kan van alles zijn. Hoe vaak en hoe lang? Afspraken maak je in overleg met elkaar.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.