Bekijk alle projecten in "BOXMEER"

Sociom - Blink - Land van Cuijk

Organisatie
Sociom - Blink
Soort project
Maatjes
Buddy
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
BOXMEER
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die in een gezin, een jongere of bij een volwassene willen helpen om de mantelzorger te ontlasten. Er is in het gezin, bij de persoon of zijn netwerk een beperking of iemand is kwetsbaar waarbij jij als vrijwilliger heel veel moois kan betekenen.
Het kan gaan om vrijetijdsbesteding of oppasvragen maar ook samen leuke activiteiten ondernemen of even bij diegene thuis een kopje koffie drinken zodat diegene zijn/haar verhaal kwijt kan! Zelfs als je niet weg kunt omdat je kinderen thuis hebt, kan er een kindje bij jullie als gastgezin komen.

Vanuit Sociom - Blink zorgen we dat alles goed verloopt, gaan we met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden en gaan we samen kennismaken bij de hulpvrager en/of mantelzorger! Reiskosten krijg je van ons vergoed.. Ook hebben we leuke en informatieve bijeenkomsten voor al onze vrijwilligers waarvoor je wordt uitgenodigd!

Van een uurtje (of twee) per week tot 1 keer per maand, alles is mogelijk!
Kijk voor meer info op https://www.sociom.nl/vrijwilligerspunt/blink & neem contact op voor meer informatie of meld je bij interesse aan via onze site.

Alvast erg bedankt!

Heeft u een partner/huisgenoot/gezinslid met een beperking en wilt u als mantelzorger ontlast worden? Neem dan voor meer informatie met ons contact op via https://www.sociom.nl/vrijwilligerspunt/blink

Omschrijving activiteit
De hulpvragers van Sociom - Blink zijn mensen met een lichamelijke, verstandelijke en/of sociale beperking én mensen met een niet aangeboren hersenletsel.
Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek ontdekken we waar je naar op zoek bent. Jij kent jezelf, wij onze hulpvragers en samen vinden we vast en zeker een match. Match gevonden? Dan is het van belang dat het ‘klikt’ tussen jou en de hulpvrager. Sociom - Blink biedt jou als vrijwilliger ondersteuning op maat. Verder biedt Sociom - Blink scholing aan, zoals introductiecursus, autismecursus, workshopdagen, regiobijeenkomsten en andere activiteiten gedurende het jaar.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.