Bekijk alle projecten in "ZAANSTAD"

Sociaal Maatje gezocht

Organisatie
Sociaal Wijkteam Krommenie
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
ZAANSTAD
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Als maatje gaat het erom dat je er voor iemand bent, het gaat om het vertrouwde contact. Je bent een luisterend oor, maar gaat er waar mogelijk ook samen op uit en helpt bij het opbouwen van een sociaal netwerk.

Als sociaal maatje word je gekoppeld aan een deelnemer, waarbij we goed kijken naar een geschikte match. Als koppel spreken jullie in overleg eens per week of een per twee weken af.

Je krijgt een contract als vrijwilliger bij het Sociaal Wijkteam. Daarnaast kun je je opgeven voor cursussen en coaching.

Ben jij opzoek naar een maatje? Of wil je graag een maatje zijn? Laat het ons weten!

Omschrijving activiteit
Sociaal Wijkteam Krommenie is op zoek naar sociale maatjes voor bewoners die door verschillende gebeurtenissen in het leven kwetsbaar geworden zijn of in een sociaal isolement zijn geraakt.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.