Bekijk alle projecten in "HAARLEM"

Schuldhulpmaatje

Organisatie
Stem in de Stad
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
HAARLEM
Leeftijd doelgroep
Jongeren
Volwassen

Schuldhulpmaatje biedt Maatjes voor mensen met financiële problemen. Door verschillende oorzaken kan het moeilijker worden om rond te komen en kunnen er schulden ontstaan. Als Schuldhulpmaatje help je deze mensen om hun financiën op orde te krijgen en te houden. Samen zorg je dat de hulpvrager door de moeilijke periode heen komt. Je bent als een Maatje voor hem/haar. Uiteraard zorgen we voor de nodige handvatten. Samen met andere Maatjes volg je een 3 daagse-training en kom je regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen onder leiding van de coördinator. Jongeren Maatjes krijgen nog een extra trainingsdag voor specifieke Jongeren problemen. Lijkt het je wat om Maatje te worden of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Heb je geldzorgen en kom je niet uit aan het einde van de maand? Krijg je meer rekeningen dan je kunt betalen? Durf je de telefoon niet meer op te nemen vanwege mogelijke deurwaarders of incassobureaus? Schuldhulpmaatje, als onderdeel van Stem in de Stad, biedt Maatjes die je kunnen ondersteunen bij je financiële problemen. Samen met je (gecertificeerde) Maatje kun je gaan werken aan een oplossing en wordt je geholpen om je financiën weer op orde te krijgen en te houden. Je staat er niet meer alleen voor want Samen Lukt 't!

Omschrijving activiteit
Het Project Schuldhulpmaatje biedt Maatjes voor mensen met financiële problemen. Door verschillende gebeurtenissen kan het moeilijker worden om rond te komen en kunnen er soms schulden ontstaan. Als Schuldhulpmaatje help je deze mensen om hun financiën op orde te krijgen en te houden. Samen zorg je dat de hulpvrager door deze moeilijke periode heen komt; je bent als een Maatje voor hem/haar. Uiteraard zorgen we voor de nodige handvatten. Samen met andere Schuldhulpmaatjes volg je een 3-daagse training en kom je regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen onder leiding van de coördinator. Sinds januari 2015 heeft Haarlem ook een Schuldhulpmaatje Project speciaal gericht op Jongeren tussen de 16-26 met financiële problemen. Lijkt het je wat om Maatje te worden of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Ja, hier wil ik Maatje worden

Helaas, op dit moment worden er voor dit project geen Maatjes gezocht.
Wil je toch als Maatje ergens aan de slag?

Zoek een passend project in je buurt

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.