Bekijk alle projecten in "ROTTERDAM"

Samen er op uit

Organisatie
Stichting Corridor Dienstverlening
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
ROTTERDAM
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Heb jij een paar uurtjes in de de week tijd? Vind je het leuk samen te wandelen, koken, fietsen of/en naar bios te gaan...dat is mogelijk als vrijwilliger van de Vriendendienst. Wil je graag op huisbezoek, je bent van harte welkom! Voor de Vriendendienst is het regelmatig contact hebben het belangrijkste, wat jullie gaan doen bespreek je onderling.
Als maatje spreek je een maal per week of twee weken af. Als je vragen hebt, meer wilt weten op werkdagen is de Vriendendienst telefonisch en per mail goed bereikbaar. Ook organiseert het team trainingen en ontmoetingsmiddagen voor vrijwilligers.
Voor je inzet ontvang je bovendien een reis- en onkostenvergoeding ook ben je WA verzekerd.. Meer informatie en actuele vacatures voor maatjes lees je op www.stichtingcorridor.nl.

Ben je op zoek naar een stukje gezelligheid? Vind je het leuk samen met iemand er op uit te gaan? Je hobby's en enthousiasme voor te delen? Dan is de Vriendendienst misschien iets voor jou! Na een kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar een passend maatje/vrijwilliger voor jou!

Omschrijving activiteit
De Vriendendienst is een maatjesproject voor mensen met psychiatrische of psychosociale achtergrond. Maatjes zijn geen hulpverleners. De Vriendendienst is sinds 1998 werkzaam in de stad Rotterdam voor onze deze doelgroep. We zijn een onderdeel van stichting Corridor een kleine organisatie binnen het werkveld geestelijke gezondheidszorg.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een maatje

De organisatie heeft op dit moment niet genoeg vrijwilligers die maatje kunnen worden.

Zoek een ander project bij jou in de buurt