Bekijk alle projecten in "TEYLINGEN"

Samen aan de wandel. Loop jij voorop in Teylingen?

Organisatie
Stichting Gezond Natuur Wandelen
Soort project
Maatjes
Coach
Overig
Tijdsbesteding in uren per week
1
Gemeente
TEYLINGEN
Leeftijd doelgroep
Volwassen
Ouderen

Stichting Gezond Natuur Wandelen organiseert op verschillende plekken in Nederland gratis natuurwandelingen. Iedereen die het leuk vindt om in een rustig tempo een uur te wandelen is welkom en daar hebben we uw hulp bij nodig!
Vindt u het leuk om een groep wandelaars te begeleiden? Vindt u sociaal samen zijn belangrijk. Dan is vrijwillige wandelbegeleider echt iets voor u! U kunt eerst een paar keer meewandelen om te kijken of het wat voor u is.
Onze begeleiders staan de wandelaars op te wachten op een vaste tijd en plaats. De wandelingen duren meestal een uur en zijn gratis.

Je begeleidt zelfstandig, samen met een andere vrijwilliger een wandelgroep. Hiervoor word je ingewerkt. Je hebt geen speciale kennis nodig. Als wandelbegeleider heb je wel:
• interesse in gezondheid en natuur
• een redelijke conditie, je kunt 1 uur in een rustig tempo wandelen
• goede sociale vaardigheden

De wandelingen worden aangepast aan de Coronamaatregels.
Wij bieden zodra dat weer kan trainingen van een hele of halve dag aan: Wandelbegeleider, EHBO en Natuurbeleving.

Kijk ook eens op onze website www.GezondNatuurWandelen.nl

Omschrijving activiteit
Als begeleider staat u samen met de andere vrijwilliger(s) klaar om de route te lopen. Hierdoor kunnen de mensen onbezorgd meewandelen en is er altijd een maatje om mee te praten. Voor een buitje regen blijven wij niet thuis zodat bijna altijd gewandeld kan worden.
De wandelingen zijn gratis en in een rustig tempo. Af en toe wordt er bij de natuur stilgestaan. U kunt er iets over vertellen, maar ook aanwijzen is al genoeg. Soms weet iemand uit de groep wat voor boom of plant je tegenkomt. Op onze website staat ook veel informatie.
Zodra het weer mogelijk gaan we na afloop van de wandeling gezamenlijk koffie of thee drinken. (Niet gratis).

Trefpunt en tijd:
Sassenheim: Paviljoen Sassennest Centrum J.P. Gouverneurlaan Sassenheim Elke vrijdag om 10.00 uur
Warmond: VVV-kantoor Gemeentehaven 3 2361CM Warmond Iedere woensdag om 14.00 uur.

Ja, hier wil ik maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ja, ik zoek een maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een maatje op maat te vinden.