Bekijk alle projecten in "GORINCHEM"

Racen met op afstand bestuurbare auto's

Organisatie
Syndion
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
2
Gemeente
GORINCHEM
Leeftijd doelgroep
Kinderen
Jongeren
Volwassen
Ouderen

Voor een 59-jarige man zoeken we maatje om samen leuke dingen te doen. De man is graag bezig met zijn op afstand bestuurbare auto's. Hij zoekt een maatje om samen naar de trainingen en wedstrijden te gaan en om samen andere leuke activiteiten te ondernemen.De wedstrijden zijn alleen in winterperiode (september t/m maart) op zondag in Vianen. Daarbij vind de man het leuk om samen te sleutelen aan de auto’s en buiten samen te racen.
De man kan afspreken op dinsdag- of donderdagavond of op zondag.

Zeggenschap staat bij Syndion hoog in het vaandel. We zoeken vrijwilligers met lef, die creatief durven zoeken naar oplossingen. We gaan met elkaar en met onze klanten om vanuit de visie van hostmanship; menselijke dienstverlening vanuit het perspectief van de klant. Deze filosofie kenmerkt zich door de combinatie van gastvrijheid, empathie en deskundigheid.

Omschrijving activiteit
Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan.

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.