Bekijk alle projecten in "KRIMPENERWAARD"

Paardrijvrijwilliger gezocht voor verstandelijk beperkte vrolijke man

Organisatie
Stichting AZOV
Soort project
Maatjes
Tijdsbesteding in uren per week
3
Gemeente
KRIMPENERWAARD
Leeftijd doelgroep
Volwassen

Voor een vriendelijke, uitbundige, vrolijke man (Merijn) zoeken wij een vrijwilliger die hem naar paardrijden wil brengen, hem wil begeleiden met poetsen en opzadelen en afzadelen en hem na het paardrijden weer thuis wil brengen.

Merijn heeft baat bij duidelijkheid en begrenzing. Hij kan soms erg uitbundig zijn en het is goed om hem hierin te kaderen. Door zijn verstandelijke beperking vindt Merijn het fijn als je duidelijk bent, door middel van korte zinnen en kaders, zodat hij weet waar hij aan toe is.

Omschrijving activiteit
Merijn rijdt van 15.00 tot 15.30uur. Hij zou het fijn vinden om samen met een vrijwilliger naar paardrijden te gaan en met haar/zijn hulp ook het paard op te zadelen en af te zadelen. Hij vindt het ook heerlijk om even met het paard te kroelen/borstelen als hier tijd voor is. Het maakt voor Merijn niet uit of dit voor of na het paardrijden is. Lijkt het u leuk om Merijn zijn maatje te worden, maar schikt de dag of tijd niet, dan kunnen we met de manege in overleg gaan of er een ander geschikt moment voor Merijn zijn les is.

Merijn heeft echt een hart van goud!

Ja, hier wil ik Maatje worden

Bedankt, je hulp is hier bijzonder welkom! Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul dan het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om iemand op maat te vinden.

Ik zoek een Maatje

Vul je e-mailadres in en klik op aanmelden. Vul daarna het aanmeldingsformulier in en de organisatie neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zij bespreken graag je mogelijkheden om een Maatje op maat te vinden.